Snart bär det av till SM i Stockholm

Published by on oktober 8, 2019
Categories: SM i Stockholm

Snart bär det av för SM i Skateboard i Fryshuset och det pirrar redan i kroppen. Att få besöka Stockholm är alltid lika kul, det är här allt händer liksom! Vi har tränat hårt hela året och nu kommer vi att satsa på att uppdatera webbsajten så ofta som möjligt med sikte på helgerna. Oavsett hur det går i år så kommer det bli bra, det är en ära att få kunna delta och uppleva stämningen på plats.

Ledramp monteras inför resan

Resan upp till Stockholm blir dock något av en utmaning för mig personligen som ser lite dåligt i mörker. Vi kommer att bila upp i två gruppen och Hasse gör sin snobbiga Subaru medan jag kör min Volvo V70 som jag också tänkt sätta nya lysen på. Jag har ordnat med kompisen Harry, vårt senaste tillskott i gruppen som också jobbar som mekaniker, så får han ta och lösa monteringsbiten. Det blir en ledramp som kommer att monteras fast vid nummerskylten och denna lampa ska tydligtn ge ett bra ljus med grym räckvidd. Jag är inte så värst påläst när det gäller extraljus och fordonslampor men valet föll på xvision genesis som i princip gör natten till dag.

Varningsljus behövs, ifall att..

Jag är en nojjig människa som inte kan få nog av planering. Det går inte att planera för bra eller för mycket utan jag som människa är väldigt försiktig av mig till naturen, så är det bara. Jag har därför tagit initiativet att skaffa mig ett litet och smidigt varningsljus som ger ett starkt orange sken och kan användas i nödsituationer. Precis som jag skrev tidigare så blir det en utmaning för mig att köra i mörker och då är det alltid bra att ta det säkra före det osäkra. Ett varningsljus eller blixtljus som det också heter är bra även för dig som läser detta att ha i bilen året runt. Vi hörs snart igen, ta hand om er!